Hotell på Rhodos – När kundbetygen får bestämma

hotell greklandAtt välja hotell på Rhodos är inte helt lätt. Det finns ett mycket stort utbud av hotell att välja mellan och detta även i olika kvalité och prisnivå. Läs därför på ordentligt innan hotell bokas. Detta framförallt om hotellet bokas på egen hand och inte genom en charterresa. Är det ett charterbolag som säljer resan kan man nästan vara säker på att få ett hotell med acceptabel nivå. Detta eftersom charterbolagen sätter höga krav på de olika hotellkomplexen de samarbetar med.

Här presenteras två av de hotell som kan väljas på Rhodos. (Går bland annat att bokas genom Apollo)Det är två hotell som resebolaget rekommenderar vilket beror på att så många gäster har gett dessa hotell mycket höga betyg.

Hotell Mythos Beach

Detta hotell har fått ”Silvermedalj” av de svenska hotellgäster som bott här. Det är ett mycket bra betyg och något som absolut kan ligga till grund för val av hotell på ön. Med barnklubb, simskola och två bufféer (en för barnen och en för de vuxna) finns något för alla i familjen. Ett klassiskt familjehotell med härliga pooler men även närhet till havet. En rekommendation är att boka trerumslägenheten om man är 4-6 personer. Det blir billigare än att hyra tre dubbelrum.

Sammanlagt har 2780 personer som åkt med Apollo lämnat omdöme om detta hotell. Detta på en skala mellan 1 och 10. Hotellet har 8,9 poäng i medel vilket är mycket högt.

St James´s

Även St James´s är ett hotel på Rhodos med högt kundbetyg. Med ca 550 omdömen har hotellet 8,2 i medelbetyg. Detta är ett mindre hotell som inte lika bra passar för barnfamiljerna som för de vuxna. Dess ”litenhet” är just dess styrka då man upplever det mer personligt och familjärt.

Det tar inte många sekunder att nå klapperstensstranden från hotellområdet.

Däremot finns inte någon restaurang vilket gör att man måste gå in till stan för att äta. Det är däremot inte mer än 200 meter.

Mer intresserad av Rhodos? Läs denna Rhodos Guide