Lyxhotellen tar in ”vardaglig” inredning

möbler

Det ska vara röda mattor, designade möbler och stilrena former på hotellen. I alla fall om det handlar de finare hotellen där man söker förmedla en högre standard. Självklart är det skillnad på familjehotellen som har allt från bollar och färgglada mattor till sittsäckar i foajen.

Men vad som är lyxigt förändras över tid och de möbler som hotellägarna förr aldrig i livet kunde tänka sig ta in har nu börjat smyga sig in på lyxhotellen. Detta visar inte minst exemplet med de lyxigare sittsäckarna. För några år sedan bestämde sig en hotellkedja som finns i hela världen att uppdatera sin inredning och valde då att fokusera på någon slags sittsäck. Valet föll på Santai från Sweef.

————–  Köp Billiga Saccosäckar här ——————

Varför Sweef?

Vad gjorde då att denna säck fick detta privilegium? Enligt Ludvig Ungewitter på företaget Sweef är troligtvis orsaken att de är mycket hållbara och flexibla. De går att ha utomhus hela sommaren likväl som att de lätt kan bäras in om man vill sitta i loungen och umgås under kvällarna. Samtidigt är det just att de är så extremt sköna som gör att många besökare på hotellen älskar dem.

Enligt honom har saccosäckarna gjort stor succé på bland annat Bali och Australien. Men självklart skulle de kunna gå att ha i det svenska klimatet lika bra.

Inte helt objektiv lyfte han även fram dess design. ”De sticker ut från resten av inredningen och blir en snygg inredningsdetalj.”

Källa: http://www.mediaupdate.se/