Teneriffa

Res till Teneriffa – den grönskande ön där strandliv kombineras med en stor portion sevärdheter, naturupplevelser och temaresor. Tenerife bjuder sina besökare på allt man kan önska sig av en innehållsrik och avkopplande semestervistelse. Här kan strandliv under frikostigt slösande sol kombineras med en stor portion sevärdheter, naturupplevelser och temaresor.


Teide – Spaniens högsta berg

På Tenerife förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet. Här bjuds bl.a. på grönskande vinplantage,bananplantage, väldoftande pinjeskogar, världens största vulkankrater och Spaniens högsta berg Teide, som når 3 718 meter över havet.

Vindistrikt

LA OROTAVA, GÜIMAR, GARACHICO och VILAFLOR

Vi är övertygade om att det ständigt växande intresset för gastronomi och vinkultur i sverige, skapat en nyfikenhet att upptäcka nya smaker och upplevelsr från olika delar av världen. I den här presentatinen presenteras en ny typ av turistiskt initiativ för resor till Kanatieöarna, där man sedan några år utvecklat ett begrepp innom det gastronomiska utbudet.

Kombinera er vinresa med sol&bad

Playa de las Américas

På Tenerife kan du välja mellan två olika semesterorter, var och en med sina speciella karaktärsdrag och attraktionskraft. På den solsäkra sydkusten ligger Playa de las Américas som lockar med fina sandstränder, härliga strand­promenad och trivsamma båthamnar. Här finns ett stort restaurang- och nöjesutbud som drar till sig en internationell semesterpublik.

Puerto de la Cruz

Vid vattnet i den grönskande Orotavadalen ligger ytterst trivsamma Puerto de la Cruz som med sin alldeles speciella kanariska småstadscharm och sina unika semesterattraktioner lockar tillbaka besökaren år efter år. På Tenerife finns förutsättningarna för en semestervistelse full av sol, bad och bekymmersfri avkoppling.

Spela golf på Tenerife

På Tenerife erbjuder Solresor dessutom de ytterst uppskattade greenfeepaketen som ger dig möjlighet att spela på tre utmärkta golfbanor: Golf Costa Adeje, Golf las Américas och Amarilla Golf. I greenfeepaketet ingår följande:Res till Tenerife – den grönskande ön där strandliv kombineras med en stor portion sevärdheter, naturupplevelser och temaresor. Tenerife bjuder sina besökare på allt man kan önska sig av en innehållsrik och avkopplande semestervistelse. Här kan strandliv under frikostigt slösande sol kombineras med en stor portion sevärdheter, naturupplevelser och temaresor.